O alta romanca a fost gasita moarta in locuinta sa din Italia

O alta romanca a fost gasita moarta in locuinta sa din Italia

Descoperire șocantă azi dimineață pentru o familie de români rezidenți în Agrigento, Italia.

Familia de români s-au dus să-i facă o vizită unei rude, dar când au intrat în casă au descoperit cadavrul femeii în vârstă de 49 de ani. Femeia era rezidentă în Agrigento și locuia într-un apartament pe strada Papa Luciani.Chiar dacă paramedicii au fost chemați de urgență, pentru româncă nu s-a mai putut face nimic. Medicul legist a constat decesul femeii din cauze naturale.

 

Se pare că românca era bolnavă de mai mult timp.

Te-ar putea interesa și O crima oribila a cutremurat Italia: o tanara atleta a fost gasita moarta, criminalul este un roman

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.