O altă infirmieră româncă ucisă de Covid-19 în Italia: Nicoleta Corina Berinde avea 41 de ani și a murit singură în casă

”Sunt o infirmieră și în ciuda riscurilor rămân aici cu pacienții mei”. Numele ei era Nicoleta Corina Berinde, avea 41 de ani și lucra ca infirmieră la casa de bătrâni La Consolata din Beinasco.

Tânăra a fost găsită fără viață de fratele ei George și de pompierii care au fost neviți să spargă ușa din  apartamentul său din via Brindisi, la Torino, unde locuia singură. Rezidentă în Italia de  mai bine de douăzeci de ani, a lucrat ca infirmieră mai bine de șase ani la casa de bătrâni din Beinasco și unde probabil că a fost infecattă cu Covid-19, deși, pentru a se confirma cauzelel deceselui se așteaptă rezultatele autopsiei, relatează presa italiană La Stampa

O infirmieră româncă a murit în Italia: Elena Nițu Rodica a pierdut lupta cu COVID-19

Deși Nicoleta se simțea rău de mai bine de 10 zile, la fel ca și mulți alți colegi ai săi, nu i s-a efectuat testul pentru coronavirus. În ultimele 48 de ore, starea ei de sănătate s-a agravat pierzând lupta împotriva virusului ucigaș. A fost fratele ei George cel care a alertat autoritățile deoarece Nicoleta nu mai răspunde la telefon….

Acum se așteaptă rezultatul autopsiei dar  între timp membrii familiei au apelat la un avocat pentru a se asigura că în spatele decesului tinerei românce,  nu există nicio neglijență din partea administrației casei de bătrâni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.