O altă femeie a fost ucisă în Chile: Albertina, fotografa protestelor

La marginea protestelor din Chile , o altă femeie a fost găsită moartă: ea este fotograful Albertina Martinez Burgos. Tânăra a documentat situația prin intermediul imaginilor sale: potrivit anchetatorilor acest lucru ar fi fost motivul atacatorilor săi. Trupul său a fost găsit într-un apartament: anchetele în cauză sunt în curs de desfășurare. Mai mult, potrivit unei note a coordonatoarei Niunamenoschile , Albertina era „fără computerul ei și fără aparat foto” când a fost găsită. Ar putea fi o crimă.

Violențele din Chile: o artistă de stradă a fost torturată, ucisă și spânzurată de un copac

Albertina Martinez Burgos „ar fi documentat atacurile poliției asupra femeilor jurnaliste și fotografilor”. Poate că pentru aceste fotografii și imagini ar fi fost ucisă. Trupul său a fost găsit fără viață în noaptea de 21 noiembrie , la scurt timp după cazul El Mimo. Mai mult, în apartamentul în care poliția a găsit cadavrul, nu au fost găsite obiectele personale.  De asemenea, pe corp avea câteva semne , poate a fost înjunghiată. Cu câteva zile în urmă familia a pierdut contactul cu ea.

Anchetele investigatorilor continuă . Fiecare indiciu  presupune o posibilă crimă . Multe ziare locale au confirmat știrea, denunțată pentru prima dată de Coordinadora Niunamenoschile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.