O altă creștină minoră a fost răpită. «Forțată să se căsătorească cu răpitorul și să se convertească la islam»

După cazul Huma Younus, o altă fetiță creștină în vârstă de 14 ani a fost răpită în Pakistan, forțat să se căsătorească cu răpitorul și să renunțe la credința ei pentru a se converti la islam. Denunțul a fost făcut de fundația pontificală italiană  Aiuto alla Chiesa che Soffre ( ACS) Mohamad Nakash și doi dintre complicii săi, toți înarmați, au răpit-o pe  Maira Shahbaz, în vârstă de 14 ani, lângă casa ei. Instanța Faisalabad s-a pronunțat în favoarea răpitorului care a susținut că Maira ar  avea 19 ani, în ciuda certificatului ei de naștere care atestă faptul că fata are 14 ani.

Răpită și forțată să se căsătorească la 14 ani, pentru judecători nunta este valabilă: ”Are deja ciclul menstrual”

„Acs a denunțat cazul analog al lui Huma Younus, o adolescentă creștină răpit în octombrie anul trecut la Karachi. Astăzi trebuie să raportăm ce s-a întâmplat cu Maira Shahbaz “, comentează Alessandro Monteduro, directorul Acs Italia.

“Aceste cazuri, considerate individual, sunt deja foarte grave, dar ceea ce este cu adevărat deranjant – adaugă el – este că în fiecare an aproximativ 1.000 de fete și femei creștine și hinduse sunt răpite în același mod în Pakistan”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.