O altă alertă înspăimântătoare din China ! Ministrul sănătății: coronavirusul poate deveni și mai puternic

Ministrul sănătății din China, Ma Xiaowei, a declarat că răspândirea coronavirusului devine din ce mai rapidă și că riscurile mutației sale nu sunt încă clare. Într-o conferință de presă, Ma a precizat că perioada de incubație este cuprinsă între 1 și 14 zile și că numărul de cazuri va continua să crească.

Citește și Coronavirus, ipoteză șoc! Virusul își are originea într-un laborator militar din Wuhan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.