O agenție imobiliară închiriează o garsonieră cu o baie la un metru de pat

O agenție imobiliară închiriează o garsonieră cu o baie la un metru de pat

Nu încetăm niciodată să fim uimiți de știri ciudate venite din întreaga lume. De data aceasta este rândul unei agenții imobiliare engleze din Brighton, care a anunțat că dă spe închiriere o garsonieră  cu o particularitate absurdă: prezența toaletei la aproximativ un metru de la pat. Dar absurditatea ei nu se termină aici. De asemenea, proprietarul a avut curajul să ceară suma de 1000 de lire sterline pentru chiria lunară, ceea ce cu siguranță nu este deosebit de ieftin.

În Groenlanda s-a descoperit cel mai bătrân rechin din lume: are 400 de ani

Patul este situat la aproximativ un metru de zona de baie, unde există un wc, o chiuvetă și un spațiu de duș deschis cu o gaură de scurgere în podea. Toate acestea fără prezența ușilor care să separe încăperile. Covoarele din zona dormitorului se termină chiar lângă zona de baie. Mai mult, în aceeași încăpere este o canapea, o bucătăria și o masă. Întregul mediu are aceleași caracteristici ca o celulă închisoare normală. Dar aici chiria este de 1000 de  lire sterline! Lucruri de necrezut!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.