O adolescentă și-a înjunghiat mama în piept și a spus „ar fi trebuit să-l bag mai adânc”

O adolescentă și-a înjunghiat mama în piept și a spus „ar fi trebuit să-l bag mai adânc”

Paige Gaffney, care avea 16 ani când  și-a atacat mama ei din spate, cu un cuțit de 7 cm pe care i l-a împlântat în piep. Căzută la podea, fata nu a chemat ajutoarele. S-a întâmplat 2017 în Scunthorpe, Lincolnshire de Nord.

După doi ani de proces, a venit și ziua sentinței. Înainte ca judecătorul să pronunțe sentința definitivă, mama lui Paige Gaffney  l-a rugat pe judecător să nu o bage în închisoare deoarece a iertat-o și o iubește. Cu lacrimi în ochi femeia a spus că tot ceea ce-și dorește este să-și îmbrățiseze fiica.

Violată la 13 ani, rămâne însărcinată: părinții arestați

Potrivit GrimsbyLive  femeia ar fi avut mai multe probleme, atât cu drogurile, băutura și bărbații, iar acest lucru ar fi făcut-o pe fiica ei să crească într-o climă extrem de dificilă. În urma numeroaselor relații cu diferiți bărbați, femeia a mai făcut alți patru copii.

Cu toate acestea, judecătorul a spus că dacă mama nu ar fi iertat-o, cu siguranță ar fi fost acuzată de tentivă de omor. Așa că Gaffney a fost condamnată la 18 luni cu suspendare într-o instituție a tinerilor infractori și la 200 de ore de muncă în folosul comunității.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.