O adolescentă de 14 ani a murit din cauza arsurilor după ce a urmărit un tutorial

O adolescentă din China a murit în urma arsurilor severe în proporție de 96% din corp pentru că a încercat să urmeze pașii unui tutorial pentru a pregăti floricele într-o conservă de suc.

Fata, identificată ca Zhou, în vârstă de 14 ani, după ce a fost internată în spital a supraviețuit aproximativ două săptămâni iar  în cele din urmă a murit, relatează AsiaOne.

Sara, o copilă nascută fără mâini, a câștigat un concurs de caligrafie: ”Dacă vrei cu adevărat, orice este posibil”

Fata era împreună cu o altă adolescentă de 12 ani  care a fost și ea grav rănită, dar acum este în afara oricărui pericol. Potrivit reconstrucției, fetele au pus boabele de porumb într-o cutie de aluminiu goală și apoi, într-o altă cutie după care au pus alcool. Când au încercat să aprindă cutiile alcoolul a provocat o explozie provocând consecințele teribile.

Incidentul a avut loc pe 22 august, dar știrea a fost făcută publică acum câteva zile. Mai mulți utilizatori ai rețelei au acuzat-o pe un influencer celebru cunoscut sub numele de Office Chef,  care publicase un videoclip în care arăta o procedură similară.

Potrivit AsiaOne, femeia a publicat o scrisoare care promite să acopere costurile tratamentelor Peng și să facă tot posibilul pentru a sprijini familia fetelor. Cu toate acestea, el a lămurit că în videoclipul postat pe canalele sale, el a folosit o altă metodă pentru a încălzi conservele și că fetele  au respectat instrucțiunile pe care ea le-a arătat în tutorial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.