O adolescentă de 14 ani a bătut, tăiat și ucis un veteran de război

Bărbatul a fost găsit în locuința sa, din Philadelphia, legat la pat cu mai multe răni . Suspecta este o adolescentă de numai 14 ani

Al Chernoff a fost găsit mort de poliție marțea trecută: bărbatul se afla în casa sa din cartierul Rhawnhurst din Philadelphia. Criminalul suspect este o adolescentă de numai 14 ani. Trupul victimei a fost găsit legat de pat cu o rană adâncă la cap. Potrivit anchetatorilor, el a fost bătut și tăiat de mai multe ori cu cuțitul în diferite părți ale corpului. Christine Coulter, comisarul departamentului de poliție din Philadelphia, a declarat că crima a fost „extrem de violentă”. „A fost o crimă foarte brutală – a adăugat ea într-o conferință de presă -. Și să crezi că această crimă a fost făcută de copil … atunci trebuie neapărat să înțelegi de ce s-a întâmplat “.

Whitney Houston, ultimele zile din viața ei înainte de a fi găsită înecată în vană

Anchetatorii au raportat că fata a fost văzută în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere în timp ce mergea spre casa lui Chernoff. Telecamerele cu circuit închis au fost instalate și în locuința veteranului, unde se vede tânăra de 14 ani mergând prin sufragerie în bucătărie unde s-a spălat pe mâni. Tânăra s-a predat joi la poliție și se va confrunta cu mai multe acuzații, inclusiv omor, furt și alterare a probelor.

Chernoff a fost un veteran al armatei și a lucrat pe aeroportul internațional Philadelphia. Era cunoscut precum un animalist și deținea 11 pisici, precum și mai multe broaște și broaște țestoase.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.