O adolescentă a fost violată și incendiată după ce a refuzat de mai multe ori avansurile unui tânăr de 21 de ani

Un tânăr indian a fost arestat după ce a fost acuzat că a violat o adolescentă și apoi a incendiat-o. El s-ar fi răzbunat pe fată după ce a fost refuzat de mai multe ori în ultimii doi ani.

Cuprins de furie bărbatul s-a dus la locuința fetei în vârstă de 17 ani și după ce a violat-o a turnat kerosen pe ea și i-a dat foc. Vecinii din districtul Suryapet din Telangana din India au observat incendiul și au scos-o pe fată din flăcri după care au chemat ambulanța. Poliția a declarat că fata era acasă singură în momentul incidentului.

Citește și Casa ororilor: o mamă și-a opărit fiul de 3 ani pentru că a făcut pipi pe jos

Fata a fost dusă la un spital din apropierea statului din Warangal cu 50% de arsuri pe corp.

Potrivit New Indian Express , tatăl fetei a depus o plângere iar suspectul a fost arestat sub acuzațiile de tentativă de omor și viol. Ancheta este în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.