O acrobată alunecă și se prăbușește la pământ de la 9 metri, șoc în public

O acrobată a căzut de la o  înălțime de 9 metri în timpul performanței și a fost dusă de urgență la spital .  Jackie Louise Armstrong, în vârstă de 35 de ani, o acrobată profesionistă de circ era la Londra la Winter Wonderland, în cadrul Spectacolului de Crăciun Zippos. Profesionista s-a prăbușit în fața tuturor de la o înălțime de 9 metri sub ochii îngroziți ai spectatorilor.

Citește și O profesoară de geografie beată, a fost concediată dupa ce a sărutat un elev de 17 ani

Intervenția paramedicilor a fost imediată  dar starea ei de sănătate este încă necunoscută.

Imediat după incident publicul a fost invitat să părăsească cortul și evident  spectacolul a fost întrerupt.  Conform primelor zvonuri, acrobata nu ar fi în pericol de viață, dar potrivit presei locale dar ar putea raporta răni permanente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.