Nuntă cu răzbunare, mirele proiectează în timpul petrecerii imagini cu infidelitatea proaspetei sale soții

Povestea care vine din China din provincia Fujian este cu adevărat incredibilă, unde un mire s-a răzbunat pe mireasa trădătoare , proiectând în timpul nunții un videoclip în care femeia se aflfă în momente de intimitate  cu cumnatul ei.

Potrivit presei chineze, nunta a avut loc joi în provincia Fujian din sud-estul Chinei. Într-un dintre videoclipuri se văd cei doi miri ținându-se de mână mergând printre mese către scenă.  La un moment dat cineva spune invitaților  „acum vă vom arăta imagini din viața celor doi soți de la adolescentă și până în zilele de azi” . Câteva secunde mai târziu, surpriză!  Mirele se uită la mireasă   „Ai crezut că nu știam?” .

Mireasa aruncă buchetul în mire, iar familia și prietenii au intervenit prompt pentru a-i separa. Celelalte două clipuri în cauză arată însă imagini explicite, în rolul principal : mireasa și cumnatul ei.

mire 1

Se pare că mirele aflase totul după instalarea unei camere de supraveghere în viitoarea lor casă. Momentan videoclipurile în cauză au fost eliminate din platforma chineză de socializare Weibo, dar în schimb continuă să circule pe Twitter și pe aplicația de mesagerie WeChat. Povestea, de fapt, a devenit imediat un obiect de interes pentru utilizatorii de web. În timp ce unii consideră că incidentul este real, alții cred că videoclipurile sunt rezultatul unui truc de marketing.

Citește și Și-a tatuat chipul soției sale în timp ce dormea, dar :” Acum mi-e frică ”

Povestea a fost difuzată pe scară largă de principalele mass-media în limba chineză, inclusiv Sina din China continentală, Apple Daily din Hong Kong și Ettoday din Taiwan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.