Numărul victimelor uraganului Laura a crescut la 6 printre care și o fetiță de 14 ani

Sunt cel puțin șase victime ale uraganului Laura din Louisiana. Bilanțul  a fost confirmat de Departamentul de Sănătate. Patru persoane, inclusiv o fată de 14 ani, au murit din cauza copacilor căzuți, a explicat guvernatorul John Bel Edwards. O altă dintre victime se afla într-o barcă și a murit înecată, în timp ce a șasea victimă a murit din cauza intoxicațiilor cu monoxid de carbon cauzate de un generator de energie.

De astăzi, în Paris este obligatoriu purtarea măștii și în aer liber

În ultimele ore uraganul s-a mutat în Arkansas după ce ieri a lăsat fără electricitate mai mult de jumătate de milion de persoane în Louisiana și Texas și după ce a provocat pagube unei uzine chimice din sud-vestul Louisianei, a fost retrogradată într-o furtună tropicală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.