Numărul de victime din incendiile din Australia se înrăutățește din oră în oră VIDEO

Este dramatic numărul persoanelor care au murit în incendiile din sudul Australiei iar acesta tinde să se înrăutățească din oră în oră. Numărul morților constatate până în prezent de autoritățile locale a crescut la 18, dar din păcate, la apel lipsesc multe persoane.  În acest moment, nu se poate face o evaluare exactă a victimelor și dispăruților.

Pompierii au găsit mai multe cadavre carbonizate  Cele mai afectate state sunt cele din New South Wales și Victoria, unde sunt aproximativ două sute de case complet distruse. Unele centre nu mai există iar pompierii s-au trezit în fața unei scene apocaliptice.  În total, sunt peste 1400 de case  distruse de la începutul incendiilor din Australia, în timpul unei veri sudice marcate de temperaturi deosebit de ridicate și secetă cronică.

Citește și Australia, orașe asediate de incendii: mii de persoane se refugiază pe plaje

Pe lângă casele distruse există 50 de mii de case fără energie electrică, iar rezidenții nu au servicii de telefon și benzină pentru a se muta. Din păcate, situația se va agrava și mai mult din cauza condițiilor meteorologice. Pompierii se pregătesc în zilele următoare pentru condiții și mai dificile.  Sunt așteptate temperaturi toride și vânturi puternice în zonele care sunt deja devastate de incendii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.