Numărul de persoane ucise în Mozambic din cauza ciclonului Idai a crescut la 700

Numărul de persoane ucise în Mozambic din cauza ciclonului Idai a crescut la 700

În timp ce apele inundațiilor provocate de ciclonul Idai se retrag, martorii au văzut multe cadavre plutind  din Zimbabwe pe teritoriul Mozambicului. Alți martori au vorbit de  sute de cadavre care stau abandonate pe marginea drumurilor.

 

Martorii au numărat “sute” de cadavre de-a lungul unui singur drum din Mozambic și care vorbesc despre întreaga comunitate “complet ștearseă”. Mii de oameni încă mai așteaptă d zile întregi ajutoare. Stau e acoperișurile  caselor   în picioare și pe copaci.

 

ONU avertizează că bilanțul victimelor final va fi atunci când apele vor scădea, sugerând că nivelul apei este posibil să mai crească.  Peste un milion de șapte sute de mii de persoane afectate în zonă, fără electricitate și apă potabilă.

 

Te-ar putea interesa și Siria, anunțul miliției: „Conquer Baghouz, ISIS a fost este învins”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.