Numărul de infecții cu Covid crește și în Franța, Ministrul Sănătății: “Am irosit lucrurile bune făcute până acum”

Coronavirusul în Franța crește atât de brusc încât guvernul transalpin speră la o mai mare disciplină colectivă din partea populației: conform rapoartelor ministrului Sănătății, Olivier Véran, a existat o creștere a noilor pozitive egal cu numărul de infecții prezente pe teritoriul național la sfârșitul perioadei de blocare.

Covid-ul sperie iar Spania: peste 900 de cazuri pe zi

“Am irosit lucrurile bune făcute până acum”, a spus ministrul transalpin. Noul premier, Jean Castex, a anunțat în schimb carantina pentru călătorii veniți din 16 țări considerate la risc. Se poate  intra în Franța numai și exclusiv, cu un test negativ efectuat cu mai puțin de 72 de ore înainte de plecare și apoi faceți din nou controale în țările transalpine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.