Numărul de decese în masacrul din Canada a crescut la 23

Numărul de persoane ucise în atacul care a avut loc între 19 și 20 aprilie în Nova Scotia, Canada, a crescut la 23 . Masacrul, considerat  cel mai grav din istoria țării, a fost realizat de un bărbat deghizat în ofițer de poliție. Vestea creșterii numărului de decese a fost dată de poliția canadiană, care se așteaptă să se înrăutățească în următoarele zile.

Atacatorul a fost un bărbat în vârstă de 51 de ani, pe nume Gabriel Wortman, care locuia în micul oraș rural din Portapique. Sâmbătă, pe la miezul nopții, Wortman a dat foc casei sale și celor ale unor vecini, apoi a deplasat la câțiva zeci de kilometri, împușcând și ucigând mai multe persoane pe parcurs. Fusese ucis de poliție duminică. Potrivit poliției, atacatorul ar fi plănuit masacrul după ce soția lui l-a părăsit pentru un alt bărbat.

Canda, atac armat în diferite localități Noua Scoție: 17 morți

Până duminică, cel mai grav masacru din Canada a avut loc în 1989 la Universitatea Politehnică din Montreal, când un student a ucis 14 femei și apoi s-a sinucis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.