Numărul copiilor internați în spital cu sindromul Kawasaki a crescut

Tot mai mulți copii sunt internați în spitalele din New York cu multiple simptome legate de infecțiile cu coronavirus, relatează  Cnn. Datele furnizate în urmă cu doar câteva zile vorbeau despre 15 pacienți, dar acum datele au fost actualizate, astfel încât numărul copiilor internați a  ajuns la 64.

5 copii din SUA au fost internați la spital cu sindromul Kawasaki. Cazuri similare și în Europa

Pacienții au fost spitalizați cu „un sindrom inflamator multisistem”, cu febră persistentă, sindrom de șoc toxic și elemente asemănătoare bolii Kawasaki care determină inflamația pereților arterei prin limitarea fluxului de sânge către inimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.