„Nu vreau să mor”, ucisă de față cu fiica ei de 10 ani: oroare în Turcia

„Mamă, te rog, nu muri”, plângea fiica lui Emine Bulut. Femeia tocmai fusese înjunghiată de fostul ei soț într-un bar din orașul Kirikkale, din Anatolia. Videoclipul agresiunii șocante a fost distribuit pe web și a provocat un val de indignare chiar și în rândul politicienilor locali.

 

Uciderea unei femei de către fostul ei soț, sub ochii fiicei sale, a provocat o puternică indignare în Turcia, ”Nu vreau să mor” striga Emine Bulut, acoperită de sânge în fața fiicei sale de 10 ani, iar fetița în lacrimi țipa: „Mamă, te rog, nu muri,” acestea sunt cuvintele care se aud în fimatul atacului.

Africa, Unicef: 1,9 milioane de copii obligați să abandoneze școala

Tânăra de 38 de ani a fost înjunghiată la moarte într-o cafenea pe 18 august de către ea fostul ei soț, Fedai Veran, în orașul Kirikkale, în Anatolia. Bulut. Cei doi divorțaseră  în urmă cu patru ani. Femeia a murit mai târziu la spital. Bărbatul a spus poliției că și-a ucis fosta soție cu un cuțit pe care ” el a purtat întotdeauna cu el pentru deoarece dorea custodia copilului lor “, a relatat emisorul turc NTV.

Mama se afla cu fiica ei la bar pentru a se întâlni cu fostul soț. Varan declarase anterior în timpul interogarii : „După ce m-a insultat în timp ce vorbeam despre custodia fiicei noastre, am înjunghiat-o cu cuțitul .”

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.