“Nu vreau să mor cu banii în bancă” Un patron italian a decis să împartă banii cu foștii angajați

Un italian în vârstă de 80 de ani, Vinicio Bulla, trăiește în mica localitate Caltrano, o așezare cu 2.500 de locuitori, a avut succes în afaceri, dar nu are moștenitori.

Ajuns la o vârsta venerabilă, Vinicio a spus că nu vrea ”să moară cu banii în bancă”.

El a decis să împartă mica avere pe care o are la bancă oamenilor care au lucrat pentru el, la fabrica pe care a înființat-o, relatează Il Gazzettino.

Totuși, Vinicio nu își va împărți banii chiar cu toți angajații, ci doar cu cei care contribuie la creșterea natalității. Astfel, a prevăzut prime pentru angajații care vor avea copii, chiar și după moartea lui, dar și alocații speciale pentru cei mici mai mulți ani la rând.

Vinicio a anunțat că toți banii lui din bancă vor ajunge la angajații care vor deveni părinți. Astfel, la nașterea unui copil, părinții vor primi câte 3.000 de euro. Apoi, copiii vor primi anual câte 6.000 de euro, până la finalizarea grădiniței.

Te-ar putea interesa și Aduce caramele cu marijuana în curtea unei școli generale. 12 copii intoxicați

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.