Nu-și pot vizita prietena cu cancer din cauza restricțiilor anti-Covid: închiriază o macara pentru a o saluta de la fereastră

Nu puteau să-și vadă prietena bolnavă de cancer și internat la spitalul Alexander Fleming din Buenos Aires din cauza restricțiilor anti-Covid, așa că au decis să închirieze o macara pentru a o saluta de la fereastră. Este ideea unui grup de doisprezece prieteni din La Plata , care s-au afișat cu baloane  și afișe pentru a-și arăta sprijinul  Gabrielei, o femeie în vârstă de 52 de ani . Inițiativa a făcut înconjurul lumii și a încălzit inimile a milioane de oameni.

“Știam că te vom vedea, Gabriela”, “Suntem aici, nu-mi vine să cred. Nu ne pot bate, Gabi”, au strigat prietenii din macara. “S-a îmbolnăvit și este internată la Fleming, iar cu  izolarea devine mai dificil să susținem situația. Așa că am ajuns să o găsim o soluție. Este o mare luptătoare, va reuși să bată acest rău“, a spus unul dintre ei lui Ziarul El Día .

Citește și Dădaca malefică: a opărit mâinile unei fetițe de 8 luni și a aruncat-o la gunoi

O prietenie care durează mai mult de zece ani între această femeie și protagoniștii  acestui frumos gest. Un gest pe care utilizatorii din întreaga lume l-au apreciat: “Cel mai bun cadou pe care l-ar fi putut face. Acestea sunt prieteni  adevărați, nu numai la bine, dar și la rău”, a scris o fată pe Twitter. Și din nou: „Nu există bariere pe care adevărata prietenie nu le poate sparge”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.