Nu-si doreste fiica nici in ruptul capului, un barbat si-a obligat sotia sa doarma pe jos, pe gresie

Nu-si doreste fiica nici in ruptul capului, un barbat si-a obligat sotia sa doarma pe jos, pe gresie

Este o poveste îngrozitoare într-o familie de marocani: el 45 de ani, ea 25 de ani șu fetița lor de câteva luni. 

 

Un barbat marocan din Italia si-a dorit întotdeauna un baiat, dar sotia i-a dăruit o fetiță. Bărbatul nu a acceptat-o nicodată pe micuță încercând să o convingă pe femeie să-și de-a în adopție copila. Vâzând că nu reușește nici de cum să o convingă atunci el a trecut la violențe fizice și psihice.

 

Trei ani de zile a îndurat biata femeie ororile bărbatului, nu numai bătăi, dar o obliga pe femeie să doarmă pe jos, pe gresia rece în fiecare noapte. Nu o mai vrea lângă el , și pentru ce? Pentru că nu i-a făcut un băiat…

 

După ani de violențe femeia s-a îmbolnăvit de pneumonie. Fie iarnă, fie vară, femeiea în fiecare noapte dormea pe jos. Ajunsă cu salvarea la spital, femeia a găsit curajul să-și denunțe soțul. După investigații și anchete, bărbatul a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Cu ajutorul asociațiilor, femeia împreună cu fetița ei s-au mutat în alt oraș, dar trăies cu teama de a nu fi găsite de cel care le-a făcut viața un adevărat calvar.

 

Te-ar putea interesa și Un autobuz cu 15 scolari s-a rasturnat: 7 copii sunt raniti, soferul roman a fugit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.