Nu reușește să se oprească din mâncat: moare la doar 11 ani

Un copil de 11 ani cu o afecțiune patologică foarte rară a pierdut bătălia. Caden Benjamin din Africa de Sud, suferea de sindromul Prader-Willi, o afecțiune genetică care i-a împiedicat creierului să înțeleagă că organismul său nu mai are nevoie să mănânce.

Caden cântărea mai mult 90 de kilograme, deși avea doar 10 ani: o situație care a dus la probleme respiratorii grave,  inimă mărită, diabet și chiar o depresie severă, potrivit rapoartelor din presa locală. Tânărul de unsprezece ani a murit joia trecută la spitalul Steve Biko din orașul Pretoria, Africa de Sud.

O mamă a fost arestată după ce a făcut și vândut filme pedopornografice cu cei cinci copii ai săi

Caden și-a petrecut ultimul an de școală fiind practic „sclavul” unui butelii de oxigen și medicamente din cauza obezității sale. Mama ei Zola s-a văzut nevoită să renunțe la locul de muncă pentru a avea grijă de fiul ei. Caden a continuat să mănânce hârtie igienică și murdărie din cauza stării sale, până a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.