Nu reușește să să explice părinților gravitatea simptomelor ei, o fetiță afectă de autism de 7 ani moare de pneumonie

Nu a reușit să le spună părinților cât de rău se simțea și a murit . Betty Wattenbarger, o fată de 7 ani afectă de autism din Aubrey, Texas, s-a îmbolnăvit în ianuarie 2019. Fetița cu autism nu a putut să comunice corect iar o asistentă i-a pus un diagnostic greșit care i-a fost fatal.

Citește și Uganda, copiii Masaka Kids Africana dansează Jerusalema: sunt irezistibil ( video )

Fata a început să aibă febră, să respire greu și să fie foarte obosită. Părinții au crezut că ar putea fi ceva grav și au dus-o pe fetiță la spital. Betty nu a putut să-și descrie cu exactitate simptomele și o asistentă a diagnosticat-o cu gripă. A doua zi, însă, starea ei s-a înrăutățit, a început să sângereze din gură și culoarea pielii a devenit albastră, așa că tatăl ei a dus-o înapoi la spital, doar că de data aceasta nu s-a mai putut face nimic.

Betty a murit de o infecție severă, cauzată de pneumonie. Acest tip de infecție a fost precedat de o serie de simptome, dar copila, cu probleme de vorbire, nu a putut să le explice părinților ei,   relatează The Sun. În spital nu s-au făcut teste specifice, având în vedere că pentru asistentă era doar gripă. Tatăl copilului, Jeremy Wattenbarger, a vrut totuși să spună povestea fiicei sale, astfel încât nimeni să nu subestimeze persoanele cu autism. Asistenta a fost suspendată și au fost inițiate investigațiile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.