Nu reușește să facă pipi în oliță, tatăl vitreg ucide fetița de 2 ani lovind-o de 60 de ori

A fost bătută cu sălbăticie și lovită de 60 de ori de către tatăl ei vitreg până a fost ucisă  doar pentru că la vârsta de doi ani nu putea să facă pipi la oliță. Este violența oribilă suferită de mica Knesnia Dubrovina , o fetiță rusă găsită moartă în iunie în Togliatti, în vestul Rusiei. În timp ce anchetele poliției locale micuța a fost lovită cu furie de Anton Proskurin, noul partener al mamei sale, Zinaida Proskurina  în vârstă de 25 de ani, care, potrivit acuzației știa despre abuzul asupra copilului, dar nu a făcut nimic pentru a-l opri. De fapt, potrivit anchetatorilor, fetița a fost bătută cu luni înainte de episodul care a dus la moartea ei.

 

Sculpturi de pești prea obscene, autoritățile le îndepărtează de pe străzi

Autopsia legistului a stabilit că Ksenia a fost lovită de cel puțin douăzeci de ori în cap și de vreo patruzeci de ori în tot corpul, provocându-i o hemoragie internă care s-a dovedit a fi fatală. Când medicii au ajuns în casa familiei , capul fetei „era îngrozitor de umflat, arăta ca un balon ”, au spus anchetatorii. Mama a sunat la ambulanță, dar numai 24 de ore mai târziu de la faptele îngrozitoare când copilul încetase deja să respire.

Femeia a vrut probabil să ascundă încă odată violența comisă de partenerul ei, deoarece era conștientă de abuzurile care aveau loc de câteva luni, dar nu a făcut nimic pentru a-și proteja fiica. Potrivit anchetatorilor, pentru a ascunde vânătăile pe corpul și fața micuței, mama s-a folosit machiaje. Femeia este în prezent investigată pentru că nu și-a îndeplinit îndatoririle de părinte.

 

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.