Nu poate respira bine: ce găsesc medicii într-o nară… este viu ! / VIDEO

Acum  cu siguranță, respiră bine: un tânăr de treisprezece ani avea nasul înfundat , dar nu era răcit. În nara stângă, de fapt, avea un…  pește viu!  Incidentul s-a întâmplat în India, iar videoclipul micii operațiuni de îndepărtare a peștișorului a devenit viral. În videoclip se poate vedea cum medicul  intervine direct în nara băiatului. Mai întâi îi curăță fața și apoi intră în nara stângă cu o pensetă lungă.  După câteva încercări, au reușit să scotă înotătorul oaspete

O mănăstire din Italia închide porțile: măicuța superioară s-a îndrăgostit de un bărbat

Conform descrierii videoclipului, adolescentul a sărit într-o lac din apropierea locuinței sale pe 10 noiembrie: în acel moment un pește mic i-a intrat în nară .

Știrea a fost relansată și de ziarul american New York Post .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.