Nu poate intra în Poștă pentru că nu are mască: se dezbrăcă și își pune chiloții pe față \ VIDEO

Imaginile filmate în interiorul unui birou poștal din Kiev, Ucraina, unde o femeie a intrat fără mască obligatorie din cauza situației de urgență Coronavirus , circulă pe web. O femeie certată de o angajată din cauza lipsei măștii,  a decis să remedieze problema într-un mod complet original. Femeia a început să se dezbrace, așa cum o demonstrează videoclipul filmat de camerele de supraveghere și apoi publicat pe social media și pe Youtube. Și-a coborât pantalonii, apoi și-a scos chiloții cu care și-a acoperit gura și nasul , ca și cum ar fi o mască. Apoi și-a ridicat din nou pantalonii, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

O femeie a fost dată afară dintr-un supermarket pentru că nu avea mască. Furia clienților | VIDEO

Conform Russia Today, la intrarea în poștă femeii i se oferise o mască, dar refuzase. În ciuda comportamentului decisiv neobișnuit al clientei compania poștală a decis să nu condamne gestul său. Dimpotrivă, se pare că angajatul  care a preluat imaginile cu telefonul de pe ecranele camerelor de supraveghere  publicând apoi videoclipul pe social media, riscă să fie concediat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.