Nu mananca luni de zile, o copila de 5 ani avea o baterie blocata in gat

Nu mananca luni de zile, o copila de 5 ani avea o baterie blocata in gat

Medicii au salvat viața unui copil după ce au descoperit că o baterie mică și rotundă i-a rămas în gât.

Shaylah Carmichael, de cinci ani, din Melbourne, avea probleme cu înghițirea, avea febră, vărsături și pierdea în greutate de cel puțin șase luni. Săptămâna trecută a fost dusă la spitalul Casey, unde radiografiile au arătat că fetița avea o baterie mică blocată în gât, care a împiedica trecerea alimentație în stomac.

 

Mama fetiței a adus-o pe Shaylah la medicului său de mai multe ori și la  alți doctori  care nu i-au făcut decât raze X în zona abdomenului. “Se plângea de dureri de gât și nu putea înghite . A pierdut foarte mult din greutate . Era mai tot timpul obosită. Când am ajuns la spital, mi-au cerut să scot lănțișorul de la gât, răspunsul meu a fost” dar nu poartă niciun lănțișor. Acolo mi-am dat seama că era ceva ciudat “.

 

Doctorii au trimis imediat copilul la Spitalul de Pediatrie Monash pentru raze X, ceea ce a confirmat prezența unei baterii  în esofag care era acolo de mai bine de șase luni.  Medicii au reușit să extragă bateria, iar acum micuța este bine.

Te-ar putea interesa și Medicul gaseste 4 albine in ochiul pacientei: “Au supravietuit hranindu-se cu lacrimi”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.