Nu mai suporta boala lui. O femeie și-a omorât soțul cu sucitorul

Nu mai suporta boala lui. O femeie și-a omorât soțul cu sucitorul

O femeie de 54 de ani Hannegret Donnell s-a năpustit asupra soțului bolnav lovindu-l cu bestialitate cu un sucitor până l-a ucis. Îngrozitoarea faptă s-a petrecut în Buckinghamshire, în sud-estul Angliei.

Autopsia pe corpul lui Cristopher a demonstrat că bărbatul a suportat abuzuri de ani de zile din partea soției. Mai mult, bărbatul era și invialid, deci nu se putea apăra în niciun fel. Lovituri cu sucitorul, tăieturi de cuțit și răni la nivelul corzilor vocale, acestea sunt urmele lăsate de femeia care ar fi trebuit să-l îngrijească.

Aktion T4: Prima exterminare nazistă nu a fost împotriva evreilor, a fost genocidul copiilor cu dizabilități

Se pare că abuzurile au început când el s-a îmbolnăvit. Femeia era convinsă că soțul profita de starea sa și a mărturisit că l-a lovit pentru prima dată aproape în glumă. De atunci violențele au devenit din ce în ce mai frecvente și  mai brutale.

“L-am lovit peste nas când mă supăram pe el, dar nu era nimic grav. L-am împins un pic de la spate ca să meargă mai repede și s-a împiedicat și a căzut”, a declarat femeia la poliție. Femeia a păstrat un jurnal în care scria toate  abuzurile pe care le făcea asupra soțului ei.

Cu câteva zile înainte de moartea lui, ea a scris că nu l-a dus la baie câteva  zile, scrie presa locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.