Nu mai mănânca nimic, medicii: „Are o tulburare alimentară”. Dar Chris avea 4 tumori pe creier

Problemele lui Chris un adolescent de 15 ani au început până la sfârșitul anului trecut, dar testele de sânge efectuate în perioada Crăciunului nu au reușit să facă  lumină asupra adevăratei problemei. Între timp, era atât de neputincios încât „ adormea în clasă”, a spus Samantha pentru Metro.co.uk. Când sesiunile de hipnoterapie nu au avut succes, a fost recomandată lui Chris o clinică din Bridgend specializată în tulburări alimentare. În tot acest timp, mama susține că a avut întotdeauna îndoieli dacă problema copilului este psihologică.

O fetiță de 6 ani moare la scurt timp după ce s-a născut sora ei, părinții rămân alte 5 zile cu trupul pentru a fi în familie

Într-o zi, după ce greutatea lui Chris a scăzut la puțin peste 40 kg, o asistentă de la Spitalul Universitar Cardiff  a întrebat mama dacă i-a fost făcut un RMN, iar răspunsul mamei a fost negativ. În acel moment Chris a fost supus unei tomgrafii unde i s-a descoperit  două tumori canceroase mari pe creierul și a fost dus imediat la Spitalul Universitar Wales din Cardiff, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru ameliorarea presiunii din craniu.

 

„Una dintre tumori era înfășurată în jurul glandei sale hipofize. De aceea nu îi era niciodată foame “, explică mama Samantha. La două săptămâni după biopsie, Chris a fost diagnosticat cu o tumoare germinomă canceroasă și a început imediat ciclurile de  chimioterapie  sa a început la scurt timp după aceea. Samantha a declarat că diagnosticul greșit al medicilor ar fi putut costa viața fiului ei și îndeamnă pe toți să nu se lase convinși de statutul de medic și să continuie  investigațiile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.