Nu îi este permis să intre: Pavel, un câine devotat stăpânului rămâne în fața bisericii plângând și urlând de durere

 Pavel este un  câine labrador foarte dulce și nu a putut participa la înmormântarea stăpânului său care a fost ținută într-o biserică din Torino.  Din nefericire, prietenul necuvântător  nu a avut voie să intre în biserică, deși era foarte politicos și prietenos cu toată lumea.

Regula îi interzice lui Pavel să intre și preotul a fost de neclintit: Pavel a rămas în fața bisericii.  Decizia preotului a provocat multă indignare printre cei prezenți, care au dorit ca și câinele să meargă la înmormântarea stăpânului pe care îl iubea atât de mult. În schimb, ieri, câinele a rămas afară, pe tot timpul slujbei care a durat o oră plângând și urlând. Mulți dintre cei prezenți au abandonat înmormântarea pentru a merge lângă cpine și a-l mângâia încercând să-l liniștească.

Cățelul erou: un Jack Russel și-a sacrificat viața pentru a salva o întreagă familie de la incendiu

Pavel și stăpânul lui erau întotdeauna împreună și nu i-a fost permis să stea lângă el pentru ultima dată. Acestă decizie a înfuriat enoriașii au  promis să strângă semnături pentru a schimba acestă regulă absurdă a bisericii.  Mai ales din moment ce Pavel, este un câine docil și calm și nu ar fi provocat nicio neplăcere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.