„Nu este un adio”: videoclipul emoționant al unui asistent bolnav de Covid care a murit la 28 de ani

Pandemia de Covid continuă să  facă victimele din întreaga lume, inclusiv printre medici și asistenți medicali. Din Mexic vine povestea lui Sergio  Humberto Padilla Hernandez , un asistent  în vârstă de 28 de ani care, după ce s-a îmbolnăvit, a înregistrat un videoclip de pe patul de spital și care a devenit viral pe rețelele de socializare. Un videoclip în care asistentul se adresează celor dragi spunându-le

„Ne vom revedea, nu este un adio”, Din păcate, totuși, după cum scrie presa locală, Sergio a murit a doua zi în spital. Originar din statul Chihuahua, Padilla a contractat Covid-19 și înainte de a fi intubat a înregistrat videoclipul care durează puțin de un minut.

Citește și SUA, un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unui spital: transporta o inimă pentru un transplant de urgență

„Ei bine, a venit momentul adevărului. Voi fi supus unei intubații endotraheale, vreau, orice s-ar întâmpla, se va face voia lui Dumnezeu,  să vă amintiți aminti mereu de mine pentru ceea ce am fost și pentru ceea ce sunt, pentru că vreau să mă întorc ”, spune Sergio în videoclipul său din spital . Și din nou: „Nu este un adio, sunt sigur că mă voi întoarce, peste câteva zile mă voi face bine și voi începe de la capăt , mă voi întoarce să vă văd, prieteni și familie, vă iubesc și știu că vă rugați pentru mine”. „Ne vedem curând”, încheie tânărul. Potrivit reconstrucției mass-media locale, asistentul a înregistrat videoclipul pe 5 noiembrie și a murit a doua zi.

https://www.facebook.com/oscarsantosnevarezalicano/posts/10159044988896119

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.