Nu este o glumă: o tânără a facut mașina praf din cauza unui păianjen

Nu este o glumă: o tânără a facut mașina praf din cauza unui păianjen. Se numește Arachnofobia și reprezintă frica de păianjeni și alte arahnide, cum ar fi  scorpionii. Este o fobie specifică, manifestare a zoofobiei. Este o frică persistentă și nejustificată, atât de mult încât poate devenit o obsesie incontrolabilă, responsabilă de atacurile reale de panică.

Și asta s-a întâmplat și cu o femeie americană în timp ce se afla la volan.  A văzut un păianjen în mașină, pe scaunul din față  și a pierdut controlul volanului căzând într-un șanț de pe marginea drumului, distrugându-și complet autovehicolul.

Citește și Cancerul i-a mâncat nasul, un bărbat rămâne cu o gaură în față: „Mi-e rușine să ies din casă”

Poliția din Cairo, New York, a raportat incidentul la mass-media locală, explicând că accidentul de mașină a fost provocat de pierderea controlui  mașinii după ce femeia a văzut paianjenul.  În urma accidentului femeia a fost rănită la un picior, iar  mașina a fost făcută praf.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.