Nu dorea să o vadă fericită: corpul unei tinere mame de 26 de ani a fost găsit într-o valiză

Dispărută de 11 zile, o tânără mamă în vârstă de 26 de ani a fost găsită moartă într-o valiză. Mesajul de pe Facebook: “A fost fostul iubit, nu a vrut să o vadă fericită”

Camila Aldana Tarocco în vârstă de 26 de ani, din Buenos Aires, mama a doi copii în vârstă de 5 și 7 ani, a fost ucisă cu brutalitate de fostul ei partener. Autoritățile și-au concentrat imediat ancheta pe Alberto González în vârstă de 33 de ani, după ce bărbatul, în urmă cu câteva zile, s-ar fi lăudat în prezența unor rude că a omorât-o pe fată.

Cadavrul a fost găsit pe un câmp la aproximativ 200 de metri de la casa lui Camila. După dispariția tinerei poliția a început o anhetă după ce au găsit o bucată de pământ răvășit. Începând să sape, au găsit corpul tinerei într-o valiză neagră.

Violată și ucisă la 15 ani: cadavrul unei adolescente a fost găsit după trei luni în casa unchiului ei

Prietenii și familia fetei au suspectat imediat că criminalul este fostul ei iubt deorece Camila începuse o nouă poveste de dragoste. Un prieten de-al femei a scris pe Facebook: „Nu a vrut să te vadă fericită cu nimeni și nu a vrut să te facă fericită  , iar acum ți-a luat viața” , scrie  presa locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.