Nu doar în China ! În Italia un imigrat a ucis o pisică și a gătit-o în mijlocul străzii / Video

Episod șocant azi dimineață în apropierea stației Campiglia Marittima (Livorno)  din Italia, în care un bărbat a improvizat un grătar cu scânduri de lemn și a prăjit o pisică, după ce a capturat-o. Scena a fost filmată cu un telefon mobil de către un trecător care a postat-o ​​pe Facebook. O doamnă, înregistrată în videoclip, se aruncă împotriva bărbatului de origine africană, care precizează că este fără adăpost:

„Nu mâncăm pisici aici, știi? – țipă femeia – acum te voi trimite la închisoare , să-ți fie rușine. ”

Un alt virus potențial pandemic a fost descoperit în porcii din China: este similar cu cel al gripei H1N1 din 2009

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.