Nu doar coronavirus, mai multe tornade au îngenunchiat Mississippi: cel puțin șase morți

Cel puțin șase persoane au murit în urma trecerii mai multor tornade în Mississippi din sudul Statelor Unite. Guvernatorul Tate Reeves a declarat o stare de urgență “pentru a proteja sănătatea și siguranța populației. ”Mobilizăm toate resursele disponibile pentru a proteja proprietățile tuturor. Nu sunteți singuri,” a declarat guvernatorul

Coronavirus, alarmă în Coreea de Sud: 91 de persoane au rezultat reinfectate: ”Este doar începutul”

Tornadele au provocat pagube „catastrofice”, potrivit presei americane. Serviciul Național de Meteorologie din SUA a emis o urgență de tornade, cea mai înaltă alertă. Agenția de gestionare a situațiilor de urgență din Mississippi a raportat șase decese, toate în partea de sud a statului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.