Nu doar Africa și Pakistan: Sardinia invadată de lăcuste

Milioane de lăcuste distrug câmpurile provinciei Nuoro, în Sardinia. După invazia din vara trecută, insectele se întorc devorând culturile de grâu, lucernă și multe altele. Anul acesta, după cum relatează Coldiretti, lăcustele au ajuns mai devreme decât în ​​2019 și în număr mai mare. Sunt pășuni și culturi sacrificate, iar zonele cele mai afectate sunt cele din Valle del Tirso, în centrul regiunii, în special în Ottana, Bolotana, Orotelli și Sarule, relatează Codiretti

Africa, lupta împotriva coronavirusului împiedicată de lăcuste

Clima  facilitează reproducerea și răspândirea lăcustelor care provoacă daune grave în mediul rural, dar ar putea ajunge și în orașe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.