Nu credeam, dar până și Google Maps rămâne ”fără cuvinte”. Vezi ce fotografie a încadrat

Nu credeam, dar până și Google Maps rămâne ”fără cuvinte”. Vezi ce fotografie a încadrat

La o masă așezată pentru două persoane pe marginea drumului, un bărbat cu o mască de cal   mănâncă o banană iar cel de-al doilea scaun este gol, de parcă ar indica faptul că așteaptă pe cineva  Este ceea ce apare pe Google Maps a zoomat pe o stradă în Victoria , Canada. Aceiași manageri de socializare de pe Google, pe Twitter, au dezvăluit că au fost deosebit de impresionați de această explorare comentând cu un laconic „Nu avem cuvinte”.

Video/O fetiță îi cântă „You Are My Sunshine” pisicii ei iubite care este pe punctul de a muri

Navigând de-a lungul Liberty Drive  la numărul civic 1293 ve vede o mască și nu una oridecare ci cea a lui Bojack Horseman, un desen animat foarte popular în ultimii ani și iubit de tineri. Și pentru a înrăutăți situația, în spatele lui, în spatele unei porți, se paote vedea și o altă persoană, îmbrăcată în maimuță.

Probabil era în timpul unei petreceri cu măști, dar acum pe internet fotografia a ajuns virală.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.