Nu aveți voie să muriți în weekend și de sărbători: ordin din partea primarului

Legile pot fi surprinzătoare, ca să nu spunem absolut ciudate. Nu ești convins? Primarul unui sat francez a dat un ordin conform căruia localnicilor le este interzis să moară acasă în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare

Primarul satului francez Gresle din regiunea Loare a emis un decret prin care interzice cetățenilor să moară în weekend și în vacanțe. Decizia neobișnuită este însă una simbolică: primarul critică deficitul acut de medici, scrie ziarul Le Progres

Citește și Fetița rămâne însărcinată și naște la 10 ani. Violată de iubitul mamei sale: știa, dar nu a făcut nimic

“O moarte recentă într-o duminică a dovedit absurditatea unui sistem, la care primarul răspunde cu un ordin absurd”, a declarat primarul Isabelle Dugelet într-o declarație.

Pe 1 decembrie, au fost nevoie de două ore și jumătate pentru a găsi un medic . Dugelet a susținut că aceasta reprezintă „o lipsă de respect pentru defunct și pentru familiile lor”.

Consiliul municipal a adăugat că decretul era menit să atragă atenția asupra „situației catastrofale de sănătate” din Gresle și satele vecine. Zona suferă de o lipsă acută de medici.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.