Nu au vrut să trăiască unul fără celălalt, doi frați gemeni s-au sinucis: unul avea cancer

Nu au vrut să trăiască unul fără celălalt: acesta pare să fi fost motivul care i-a determinat pe doi frați gemeni din Kent, foste vedete al unui reality show foarte popular în Marea Britanie , să se sinucidă după ce unuia dintre ei a fost diagnosticat cu cancer .

Billy și Joey Smith în vârstă de 32 de ani, au fost găsiți lângă un copac sâmbăta trecută. Cu câteva zile mai devreme, au postat un videoclip pe conturile lor  de socializare cântând și dansând împreună. Potrivit unei declarații ale verișoarei lor Phoebe Charlene, ziarului Daily Telegraph , „Joey era bolnav de cancer și Billy nu putea accepta să trăiască fără el”.

Citește și Naște o fetiță frumoasă și se căsătorește cu dragostea vieții sale cu câteva zile înainte de a muri de cancer

Familia a fost cea care a descoperit cadavrele fără viață după ce au găsit o scrisoare în care au explicat că aceasta a fost dorința lor : „Să moară în pădurea unde se jucau când erau copii”. În 2014 participaseră la cea de-a treia ediție a ‘My Big Fat Gypsy Wedding’, când lucrau ca grădinari. Dar după program, potrivit unei surse apropiate familiei, căzuseră în depresie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.