Nu au atins plafonul de vânzări stabilit de companie: angajații chinezi obligați să mănânce viermi vii

Un video șocant arată cum angajații unei companii din China au fost nevoiți să mănânce  viermi vii drept pedeapsă, din cauza performanțele lor slabe în vânzările pe care compania le-a stabilit ca plafon lunar.

„Pedeapsa în grup” a avut loc în China , în orașul Bijie , iar scena a fost imortalizată într- un videoclip care acum începe să facă înconjurul lumii.  În videoclip  vedem două persoane (două femei) care mănâncă viermii vii. Imaginile grețoase publicate de Daily Mail durează doar câteva secunde, dar este suficient pentru a ne ajuta să înțelegem ce s-a întâmplat în sala de ședințe.

Nu toți cei prezenți au reușit să depășească sentimentul de dezgust avut doar la ideea de a fi nevoiți să pună viermi în gură  și astfel li s-a recomandat să înfășoare animalele în interiorul unui șervețel și să le mănânci cu tot cu hârtie.

Angajați umiliți de superiori și forțați să se târască ”în patru labe” pe o stradă din centrul orașului / Video

Un episod similar a avut loc tot în China în urmă cu patru ani, în 2016 . Și în acea ocazie pedeapsa dezgustătoare pe care au primit-o angajații unei companii din Hanzhong (oraș situat în provincia Shaanxi ) a fost tot din cauza vânzărilor slabe . Angajații au fost obligați să bea un cocktail format din baijou (lichior alb tipic local) în care se aflau cel puțin patru viermi vii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.