Nu acceptă divorțul: tată de 30 de ani se aruncă de la etajul nouă cu ​​copiii săi

Nu acceptă divorțul: tată de 30 de ani se aruncă de la etajul nouă cu ​​copiii săi

Tragedie cumplită în Rusia, unde un bărbat de 30 de ani s-a aruncat de la etajul al nouălea al unei clădiri trăgând copii după el.  La baza gestului nebun, potrivit celor raportate de anchetatori, era divorțul cerut de soție. Episodul de acum câteva zile în orașul Saratov.

Roman Mikhailov nu a acceptat decizia soției sale Irina, cu un an mai tânără, de a divorța. Bărbatul bănuia să că soția și-ar fi găsit un alt bărbatu.  Orbit de gelozie, Mikhailov și-a pierdut complet mințile când soția i-a înmânay catele de divorț. A așteptat ca ea să iasă afară din apartament pentru a-și pune în aplicare gestul: și-a luat cei doi copii, Sofia de 4 luni și Artyom de 28 luni și s-a dus pe balcon. Și-a făsut o poză cu toți trei și i-a trimis-o soției, după care s-a aruncat în gol…

Mărturia unui tată criminal: ” Mi-am ucis fiicele pentru că și-au dat seama că le-am strangulat mama”

Un mesaj fără echivoc trimis soției care înțelesese imediat intenția bărbatului, dar nu a juns în timp acasă să-l oprească…  Când femeia a ajuns în fața blocului bărbatul se aruncase deja împreună cu cei doi copii. Mikhailov și micuțul Artyom au murit pe loc, iar micuța Sofiya a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

O tragedie imensă care a șocat Rusia. Înainte de a face gestul extrem , tânărul de 30 de ani a scris un bilet în care dat toată vină pe soția lui: ”Toată responabilitatea cade pe umerii soției mele”, a scris bărbatul potrivit  DailyMail .

Vecinii sunt șocați și nu-și pot explica gestul. Mulți spun că nu au auzit niciodată vreo cearta între ei și erau mereu amabili.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.