Nu a rezistat: o tanara a murit de inima rea dupa ce in doar doua luni si-a pierdut iubitul si doi prieteni

Prea multe necazuri în așa scurt  timp. O tânără de 18 ani, Karly McCallum, a  murit de inimă rea după ce iubitul ei s-a sinucis și alți doi prieteni apropiați au murit în mai puțin de două luni.

Regele Richie de 21 de ani, s-a sinucis lpe 10 aprilie 2019, în aceeași zi în care a fost a fost și  înmormântarea celui mai bun prieten al lui, Codey Brown, găsit  mort la sfârșitul lunii martie, a doua zi după ce împlinise 18 ani. Potrivit   Daily Record, în luna mai un alt prieten drag  a murit. Aveau aceeași vârstă, se numea  George Dykes.

 

Duminică, 23 iunie, Karly McCallum  a fost descoperită fără viață în camera ei din  Galston, East Ayrshire, Scoția. Tânăra a fost devastată de moartea băiatului și a celor doi prieteni ai săi, potrivit presei locale.

 

“Cred că totul se întâmplă dintr-un motiv, dar care ar fi fost acest motiv?  Mi-e dor de tine din ce în ce mai mult, te voi iubi intotdeauna Richie “este unul din nenumăratele mesaje postate pe Facebook.

 

Poliția scoțiană a precizat că moartea tinerei  Karly nu este tratată ca fiind “o moarte suspectă”. De fapt, se presupune că fata de 18 ani a murit de inimă rea. Nu a mai putut suporta durerea care i-a provocat moartea timpurie a celor doi prieteni și a iubitului ei .

 

Prietenii și familia au dat un ultim salut tinerei pe Facebook:  “Richie și Karly sunt împreună. Odihniți-vă în pace alături de îngeri “.

 

Te-ar putea interesa și Don Jail, cea mai de temut inchisoare din Canada

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.