Nu a mers la baie mai bine de 18 ore: vezica unui bărbat a explodat după ce a băut 10 beri

Un bărbat chinez de 40 de ani pe care îl vom numi Hu, potrivit tabloidele britanice , a fost dus în spital cu dureri enorme.  Cauza? Bărbatul nu se dusese la baie de mai bine de 18 ore și adormise. Când s-a trezit avea dureri insuportabile: vezica îi explodase după ce a băut 10 sticle de bere băute cu o zi înainte . Ulterior, Hu a fost internat în secția de urologie a Spitalului Zhuji.

Franța, un caz identic cu cazul Floyd: „Nu pot să respir”, 4 polițiști anchetați

Bărbatul ajunsese extrem de palid și extrem de transpirat.

Imediat ce s-au trezit, relatează presa britanică, bărbatul a încercat să urineze, dar din cauza durerii severe nu a reușit.  În urma unei ecografii medicii au văzut că vezica bărbatului literalmente îi explodase așa că medicii au fost nevoiți să-l opereze de urgență.  Conform rapoartelor medicilor, vezica odată umplută cu urină, peretele vezicii urinare – care este înconjurat de grăsimi și oase – se subțiază și poate duce la o posibilă ruptură.

O vezică normală la un adult sănătos poate conține 500 ml de urină care trebuie golită la fiecare 3-4 ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.