Noul ”El Chapo din Mexic”: ucide femei și bebeluși în cel mai sângeros război între cartelurile de droguri

Nemesio Cervantes, noul traficant de droguri din Mexic, cunoscut și sub numele de “El Mencho”, duce un război vicios împotriva cartelurilor rivale. S-a descris ca succesorul lui El Chapo și a dus violența în țară un nivel mai înalt

Șeful cartelului, Nemesio Cervantes, potrivit Mirror ar fi ucis femei însărcinate și bebeluș ca parte a războaielor în curs între cartelurile de droguri din Mexic. Cervantes, cunoscut și sub numele de „El Mencho”, este acum în topul listei „celor mai căutate persoane ” din SUA oferindu-se drept recompensă 7,9 milioane de lire sterline.

Încearcă să-și sufoace fiica de 2 ani și publică imaginile pe Facebook. Apelul poliției: ”ajutați-ne să o găsim”

Deoarece violența acestei bande a scăpat de sub control în Mexic, politicienii din țară au avertizat că atacurile împotriva femeilor sunt la „niveluri pandemice”. Vorbind despre gașca lui El Mencho, cartelul Jalisco New Generation (CJNG), agentul de administrare a aplicării drogurilor, Kyle Mori, a declarat: „Sunt foarte violenți.

„Decapitările, dizolvarea corpurilor în acid, execuții publice, smulgerea inimii, uciderea femeilor și a copiilor, bombardamente împotriva oamenilor. Se întâmplă aproape în fiecare zi. El Chapo a fost violent, dar El Mencho a dus-o la un nou nivel. “

Agentul a declarat pentru radiodifuzorul Univision că noua El Mencho se ascunde în munți. Luna trecută, 44 de persoane dispărute, dintre care multe erau femei, au fost găsite moarte într-un puț în statul Jalisco, Mexic, relatează The Sun. Descoperirea a fost făcută în inima teritoriului CJNG și a avut loc după ce localnicii au observat un miros neplăcut provenit din fântână.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.