Noul atac jihadist în Nigeria: cinci soldați morți

Nou atac al jihadiștilor din Nigeria în nord-estul statului nigerian Borno: cinci soldați au murit. Jihadiștii, potrivit primelor informații, proveneau din statul islamic al provinciei din Africa de Vest (ISWAP), fostul Boko Haram. Atacul a fost lansat sâmbătă, 11 ianuarie în Gajiram , la 80 km de capitala de stat Maiduguri. La bordul mitralierelor, jihadiștii ar fi deschis focul asupra soldaților care protejau orașul.

Citește și  Masacrul cămilelor în Australia a început: ucise deja 1.500

Cinci soldați și-au pierdut viața în nord-estul statului nigerian Borno, după un atac al jihadiștilor ISWAP din Nigeria. Conform primelor informații, acesta din urmă ar fi deschis focul din camioane împotriva soldaților care încercau să-și apere orașul. Atacul a avut loc sâmbătă, 11 ianuarie, la 80 km de capitala de stat Maiduguri, în Gajiram .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.