Noua Zeelandă, un proaspă tătic își duce fiul în Parlament și îl hrănește cu biberonul în timp ce ține un discurs

La  muncă în Parlament cu copilul: s-a întâmplat în Noua Zeelandă, unde parlamentarul Tāmati Coffey, după ce a terminat concediul postnatal, și-a dus fiul  Tūtānekai Smith-Coffey în Parlament pe 21 august. În timpul dezbaterii, parlamentarul și–a ținut copilul în brațe, hrănindu-l cu biberonul și a spus: “De obicei, scaunul este folosit doar de președinți, dar astăzi există un VIP excepțional.”

Copilul este fiul biologic al lui Tim Smith, partenerul lui Coffey și al unei mame surogat, o prietenă al cuplului.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.