Noua Zeelandă nu mai este liberă de Covid: blocaj în Auckland

Primul ministru din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, a ordonat blocarea nivelului 3 în Auckland în urma descoperirii a trei noi cazuri de Covid-19 în cel mai mare oraș al țării. Restricțiile vor fi în vigoare timp de trei zile și vor include închiderea locurilor publice și interzicerea adunărilor de peste 10 persoane, cu excepția nunților și a înmormântărilor.

Școlile și magazinele pot rămâne deschise atâta timp cât distanța va fi respectată. Drept urmare, cursele din America’s Cup Challenger Series vor fi, de asemenea, amânate cu cel puțin o zi. Nota amânării a fost comunicată de organizatorii competiției.

Citește și Șase copii au rămas fără mamă: a murit la câteva zile după ce a născut doi gemeni

Noua Zeelandă era țara fără Covid, cu frontiere blindate, obligații de carantină, fără măști iar astăzi se află în fața unor noi măsuri restrictive, hotărâte de guvern după unele cazuri de infecții înregistrate într-o familie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.