Noua Zeelandă, ISIS pregătește răzbunarea: “Răspunsul va sosi cât de curând”

Pe canalul Telegram al statului islamic a apărut o fotografie cu un kalashniokov înfășurat într-un steag negru cu o inscripție: “Vom învinge în curând, nimeni nu se va salva. Răspunsul va sosi cât de curând”

ISIS promite răzbunarea după masacrele din moscheile din Christchurch.

Pe canalele Telegram ale statului islamic, ea a apărut în fotografii ale unui kalashnikov negru cu scris alb. Un răspuns  la pușca cu care Brenton Tarrant a desfășurat masacrul oribil. Pe Kalashnikov o frază tulburătoare: “Vom vă învinge în curând, nimeni nu se va salva. Răspunsul va sosi cât de curând”. Arma a fost  înfășurată în steagul negru al califatului, relatează agcnews

În aceste zile, s-a dat alarma despre posibila răzbunare a ISIS. În plus față de statul islamic, a apărut și incitarea la răzbunare  din partea Al-Qaeda. Riscul este mare ca două tipuri de terorism să intervină: cel islamic și cel al fanaticilor care vor să-l imite pe Brenton Tarrant.

Între timp, în Noua Zeelandă, aeroportul Dunedin a fost temporar închis din cauza unui “pachet suspect”.

Te-ar putea interesa și Mexic, nouăsprezece cadavre închise în saci de plastic au fost găsite într-un canal

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.