Noua Zeelandă declară „bătălia câștigată” împotriva Covid-19

Noua Zeelandă a anunțat că a oprit infecția cu coronavirus. După ce a înregistrat mai puțin de 10 cazuri pe zi, doar unul ieri, premierul Jacinta Arden a spus că țara a „câștigat bătălia” deocamdată. „Dar trebuie să rămânem vigilenți dacă vrem să fie în continuare așa”, a adăugat ea.

Coronavirus, Noua Zeelandă l-a învins aproape în două săptămâni: iată cum

De mâine se vor relua unele activități economice neesențiale, serviciile de sănătate și școli. Dar cetățenilor li se recomandă în continuare să rămână acasă. „Redeschidem economia, dar nu viața socială a oamenilor”, a spus Arden. Noua Zeelandă a raportat mai puțin de 1.500 de cazuri Covid-19 și 19 decese.

Coronavirus, explozie de infecții în America Latină: peste 150 de mii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.